Thursday, March 31, 2022

Ielts uppsatser med svar

Ielts uppsatser med svar



Boka en gratis IELTS-demoklass. Användbara länkar Känn till IELTS CB IELTS IELTS Secrets Bandscore Calculator Exam Specifika tips Användbara webbplatser. Ordräkning är ord här, tillräckligt länge. Slutsats — För vissa sektorer borde det vara olagligt eller åtminstone borde arbetstagaren vara medicinskt testad, men för andra jobb, särskilt tjänstemän, borde det vara ok. Lägg märke till pluralformen här, ielts uppsatser med svar s och nackdelar s, ielts uppsatser med svar. Vissa människor tror att män är naturligt mer konkurrenskraftiga än kvinnor. Anställd kan bli en kostnad som skadar företaget, många företag drabbas på grund av avtalsarrangemang som gjorts i högkonjunktur.





Relaterade sökningar:



Det finns 5 varianter av en IELTS diskursiv uppsats. I det här blogginlägget finns det 7 modellsvar för IELTS-skrivuppgift 2. Dessa är baserade på uppsatser som mina elever har skrivit med hjälp av mig för att rätta dem och göra dem mer kortfattade och tydliga, ielts uppsatser med svar. I en problemlösningsuppsats eller ielts uppsatser med svar fördel nackdel uppsats, kommer instruktionsorden att fråga något som:. Lägg märke till pluralformen här, ielts uppsatser med svar, fördelar och nackdelar. Många studenter och IELTS-lärare tror att de måste skriva mer än en fördel och nackdel eller mer än ett problem och lösning. Ja, du kan säkert göra detta men du kan också göra det mycket enklare genom att skriva om en fördel och en nackdel.


Detsamma gäller för en problemlösningsuppsats. En annan punkt att tänka på är att du kan ielts uppsatser med svar för sent om ielts uppsatser med svar skriv 2 av varje. Du har bara 40 minuter på dig för uppsatsen. Planeringstiden är cirka 10 minuter så det betyder 30 minuters skrivande, ielts uppsatser med svar. En annan fara med att skriva om 2 av varje är att ditt ordantal går bra över ord. Det nämns ingenting i märkningskriterierna om att ha mer än en fördel eller nackdel bara att den behöver vara väl utvecklad, relevant och stödd. Så du kan ta en fördel och en nackdel, förklara dem väl och stödja dem med ett specifikt exempel i en uppsats av mellan till ord. Samma ielts uppsatser med svar en problemlösningsuppsats, ett problem en lösning.


Du kommer att se denna teknik i modellsvaren nedan. I svaret på den första orsakslösningsmodellen nedan finns 2 problem och 2 lösningar. Det enda problemet är dock att det tenderar att sluta som en mycket lång uppsats på väg över ord. Realistiskt sett kommer du inte att ha tid på provet att skriva en uppsats över ord och du kommer att ha större chans att göra misstag. Du får inte högre bandpoäng med en väldigt lång uppsats, ielts uppsatser med svar, till exempel en orduppsats. Jag har ofta fått den här typen av uppsatser för att markera och det är frustrerande, håll det bara kortfattat mellan orden, ielts uppsatser med svar.


Över hela världen står samhällen inför ett växande problem med fetma. Detta problem drabbar både barn och vuxna. Vilka är orsakerna till denna ökning av fetma, ielts uppsatser med svar, Hur kunde det tacklas? Nationer över hela världen hanterar den ökande frågan om fetma som är en anledning till oro för alla åldersgrupper. Det finns två huvudorsaker, överkonsumtion av snabbmat och brist på motion. Möjlig ielts uppsatser med svar skulle vara en statlig skatt på snabbmat och särskilda incitament för gymmedlemskap för att få folk att träna. En av anledningarna till att människor blir överviktiga nuförtiden är att de äter mer skräpmat, färdigmat och färdigmat istället för att laga hälsosamma måltider hemma.


Detta beror på att många människor tenderar att ha ett hektiskt liv, så efter en lång dag på jobbet är det lättare att bara köpa färdigmat eller få en takeaway. Till exempel fann forskning från den brittiska regeringen att försäljningen av dessa typer av livsmedel har ökat avsevärt under de senaste två decennierna. För att ta itu med denna fråga bör regeringen vidta åtgärder för att höja skatten på transfetter, högt socker eller ohälsosamma livsmedel. Därför skulle folk tänka två gånger på maten de konsumerar ielts uppsatser med svar kan leda till att de går ner i vikt. Ett annat problem som måste övervägas är bristen på motion. Som ett resultat av att leva ett hektiskt liv med arbetsåtaganden är många människor alldeles för trötta för att gå till gymmet eller gå med i en idrottsförening. Till exempel efter jobbet föredrar de allra flesta att komma hem och sitta framför tv:n.


Dessutom, när folk har ledigt tenderar de att slappna av snarare än att gå till ett gym. En möjlig lösning är att arbetsgivarna överväger problemet ielts uppsatser med svar vara av sina anställda och erbjuda interna företagsgym eller speciella incitament, såsom rabatter för att gå med i sport- eller fitnessklubbar. Om detta genomförs skulle det ha en positiv effekt på människors hälsa och en minskning av viktökningen. Sammanfattningsvis är övervikt ett ökande problem på grund av konsumtion av snabbmat, snabbmat och för lite motion på grund av arbetsåtaganden. Regeringen måste titta på beskattning av snabbmat och företag bör skapa incitament för gym, sport eller fitnessklubbar.


Ordantalet här är mycket högt runt ord. Detta beror på att jag valde att ta med 2 problem och 2 lösningar. Du kan bara ta ett problem och en lösning så länge det är väl utvecklat och förklarat. Det finns en kortare version nedan. Orsaker lösning uppsats kortare version Visa modellsvar. Nationer över hela världen hanterar den ökande frågan om fetma som är en anledning till oro bland alla åldersgrupper. En huvudorsak till detta problem är överkonsumtionen av snabbmat och snabbmat. En möjlig ielts uppsatser med svar skulle vara en statlig skatt på dessa livsmedel med lägre kostnader för färskvaror. En anledning till att människor blir överviktiga nuförtiden är att de äter mer skräpmat och snabbmat istället för att laga hälsosamma måltider hemma.


Detta beror på att många människor tenderar att ha ett hektiskt liv så det är lättare att bara köpa färdigmat eller få en takeaway istället för att laga mat hemma. Till exempel har studier av den brittiska regeringen funnit att försäljningen av dessa typer av livsmedel har ökat avsevärt under de senaste två decennierna. Om problemet inte åtgärdas snart kommer det troligen att uppstå en epidemi av fetmarelaterade sjukdomar som diabetes inom kort. För att ta itu med denna fråga måste regeringar höja skatten på högt socker eller ohälsosamma livsmedel, särskilt de som innehåller transfetter.


Detta skulle innebära att konsumenterna skulle tänka två gånger på maten de konsumerar, så i det långa loppet kan detta leda till att de går ner i vikt och lever ett mycket hälsosammare liv. För att illustrera detta implementerade Norge nyligen hårda regler och högre skatter på mat som innehåller höga halter av natrium och mättade fetter. De fastställde också ett lägre pris för ekologiska grönsaker för att locka fler konsumenter av färskvaror i stormarknader. Detta hade en ielts uppsatser med svar effekt på att minska konsumtionen av skräpmat. Sammanfattningsvis är övervikt ett ökande problem för barn och vuxna globalt på grund av konsumtionen av snabbmat och snabbmat. Myndigheterna måste titta på att beskatta dessa livsmedel och göra hälsosammare alternativ mer tillgängliga, ielts uppsatser med svar.


Den här uppsatsen är ord lång. Den tar en orsak till problemet och förklarar den, sedan i huvuddel 2 ges lösningen. Lägg märke till att slutsatsen bara omformulerar inledningen. Ja, det finns en viss upprepning av ord som snabbmat etc... du kan upprepa ord så länge det görs sparsamt. Du kan skriva om ett problem och en lösning och ändå få band 7 så länge det har bra stöd. Problemet med en uppsats med två problem med två lösningar är att du kommer få ont om tid eftersom det kommer att bli en mycket lång uppsats. Sikta på underord i skrivuppgift 2. Diskussionsuppsats med åsikt. Visa modellsvar. Vissa människor anser att skolbarn inte bör få läxor av sina lärare, medan andra hävdar att läxor spelar en viktig roll i utbildningen av barn.


Diskutera båda åsikterna och ge din egen åsikt. Vissa människor tycker att det inte är en bra idé för lärare att tilldela hemstudieuppgifter till skolbarn, medan andra säger att det är en viktig del av lärandet. Jag tror att ungdomar behöver läxor för att uppnå bättre provresultat eftersom det ger dem en chans att komma in på högre utbildning. Å ena sidan tror vissa att läxor inte är till någon nytta och blir en börda för skolbarn. Detta beror på att elever ägnar hela dagen åt att studera, delta i fritidshem och känner sig utmattade efter att ha kommit hem. Till exempel i Japan, ielts uppsatser med svar, majoriteten av ungdomar är under press att göra stora mängder läxor tillsammans med fritidsaktiviteter.


Om de misslyckas med att slutföra sina uppgifter kanske de inte klarar sig bra i tentor, vilket betyder att de inte skulle kunna komma in på en bra gymnasieskola. Jag tror att hemuppgifter är fördelaktiga men barn ska inte utsättas för den här typen av press. Andra skulle säga att läxor spelar en avgörande roll i utvecklingen av kunskap för elever och jag håller med om detta. En anledning till detta är att hemstudieuppgifter hjälper eleverna att förstå skolämnen bättre och att de kan nå högre betyg. Till exempel, enligt omfattande forskning, klarar sig elever mellan 10 och 16 år som får en stor mängd matematikläxor mycket bättre i prov än de som inte får några hemuppgifter.


Avslutningsvis, även om åsikterna är olika när det gäller barn som får läxor, vill jag hävda att hemuppgifter är nödvändiga för att hjälpa elever att få bra betyg, vilket gör att de kan säkra en plats på universitetet och förbättrar deras karriärchanser. Ordräkning är ord, ielts uppsatser med svar är tillräckligt lång för en IELTS-uppsats, ielts uppsatser med svar. Lägg märke till hur jag har använt ett specifikt språk för att nämna människors åsikter. Jag framförde också mina åsikter i varje stycke, min ståndpunkt är mycket tydlig ielts uppsatser med svar Jag håller med den sida som säger att läxor är nödvändiga för barn.


Åsiktsuppsats. Studenter i dag kan enkelt komma åt information online, så bibliotek är inte längre nödvändiga. Håller du med eller inte? Det hävdas att biblioteken är onödiga nuförtiden på grund av att studenter har lätt tillgång till information via internet. Jag håller inte med om detta eftersom bibliotek tillåter människor att få specialiserade typer av information och är viktiga för studenter att studera i en lugn miljö. Även om det är sant att studenter har mycket lättare att få specifik akademisk information kopplad till sina studier på internet, ielts uppsatser med svar, Jag tror att biblioteken fortfarande är viktiga i skolor och universitet, såväl som på offentliga bibliotek.


En anledning till detta är att vissa typer av specialiserad information inte kan hittas på internet. Till exempel publicerar de flesta välkända akademiska författare inte omedelbart sina senaste verk online, utan de publicerar böcker som förklarar sina analyser och resultat. Därför finns dessa böcker vanligtvis på universitets- eller skolbibliotek innan de dyker upp på webben. En annan anledning till att jag anser att de är nödvändiga är att eleverna behöver platser att koncentrera sig och fokusera på. Biblioteken är perfekta miljöer för detta eftersom de är väldigt tysta och alla där är motiverade att undersöka och studera.


Som ett resultat skapar de en akademisk miljö som uppmuntrar till djup koncentration. För att illustrera detta finns det vissa bevis som tyder på att fler och fler studenter spenderar en större del av sin tid på biblioteket med att forska och skriva. Detta beror på att en tyst akademisk atmosfär hjälper dem att studera hårdare vilket leder till bättre resultat i tentor. Sammanfattningsvis, även om internet är till stor nytta för studenter, tror jag att bibliotek fortfarande är nödvändiga eftersom de ger tillgång till specialiserade informationskällor och deras faciliteter ger bättre förutsättningar för att studera.





hälsosam livsstil uppsats



Du kan också hitta en djupgående handledning om IELTS-ordförråd och lexikal resurs här. Sport Arbetsrätt Hälsa Teknik Politik Utbildning Språk och kultur Brott Miljö. Andra tycker att robotar har negativa effekter på samhället. Diskutera båda åsikterna och ge din åsikt. Idéer: Definitivt viktiga, sanna, stora framsteg, produktivitet, intelligens, maskininlärning, artificiell intelligens, etc. Kan ha negativa effekter — Arbetslöshet — automatisering — förlust av jobb — säkra nät måste finnas på plats — välfärdssystem etc. Även medborgarnas död — Tesla-olycka autonom körning —.


Konklusion: det finns för många fördelar att ignorera, vi kan inte avstå från dessa framsteg men mer försiktighetsåtgärder och regering. Lagstiftning kan vara klokt. En del tycker att nya hus ska byggas i samma stil som äldre hus i närområdet. Andra håller inte med och säger att lokala myndigheter bör tillåta människor att bygga hus i de stilar de själva väljer. Ja, bör vara i samma stil, håller fastighetsvärden högre, enhetlighet, överensstämmelse och sammanhållning -. T.ex. vissa byar i välmående delar av England som Cheshire, The Cotswolds och Howarth har extrema regler eftersom områdena har ett enormt kulturarv. Innoverar ett område, introducerar nya smaker, stilar och idéer i gamla och gamla områden. Ditt hus kan spegla din personlighet.


Du kan göra det mer miljövänligt. Du kan installera tekniska innovationer. Konklusion: båda är livskraftiga och rättvisa, varningen är att lagen ska vara tydlig från början och vara permanent - att ändra den skulle vara extremt orättvist. Vissa människor spenderar mycket pengar på att delta i kultur- eller sportevenemang. Är det bra eller dåligt? Ge din åsikt och exempel från din egen erfarenhet. Definitivt en bra utveckling, ger något för folk att sträva efter. Det ger också med största sannolikhet högre intäkter för artisterna och promotorerna, vilket i slutändan borde leda till ännu fler evenemang.


Detta leder utan tvekan till större monetär och kulturell rikedom för ett samhälle. Ta till exempel engelska Premier League EPL, detta underhållningsspektakel har fört med sig avsevärd rikedom till städer som Manchester, Liverpool och London. Högre biljettpriser leder till bättre löner för fotbollsstjärnor, vilket leder till att fler kvalitetsspelare vill spela i EPL, vilket leder till en avsevärd ökning av personer med hög nettoförmögenhet som bor i dessa städer. Det har utan tvekan funnits en positiv självuppfyllande cykel av förbättringar och kvalitet, som drivs av stigande priser.


Dessutom kommer höga priser med största sannolikhet att innebära högre skatteintäkter för staten, det är definitivt fördelaktigt för samhället. Tycker du att det är bättre för studenter att arbeta innan sina universitetsstudier? Använd skäl och specifika exempel för att stödja ditt val. PUNKT 1 Praktisk erfarenhet, kontakter, färdigheter på jobbet. T.ex.: Studier från den brittiska regeringen visar att kandidater med arbetslivserfarenhet löper dubbelt så stor risk att få arbete.... Håller du med eller inte? Punkt 2 Håller inte med — Individualism är bättre Självständig, äger resultatet, inte beroende av andra Mer moget sätt, mer ansvarsfullt Inga eftersläntrade. För hela podden, klicka här. Vissa människor anser att barn ska göra organiserade aktiviteter på fritiden medan andra anser att barn ska vara fria att göra vad de vill göra på fritiden.


Vilken synpunkt håller du med om? Använd specifika skäl och exempel som stöd för ditt svar. Punkt 2 Håller inte med — Individualism är bättre självständig, äger resultatet, inte beroende av andra, mer moget, mer ansvarsfullt. Inga eftersläpningar. Många säger att globaliseringen och det växande antalet multinationella företag har en negativ inverkan på miljön. I vilken utsträckning håller du med eller inte? Använd specifika skäl och exempel för att stödja din ståndpunkt. Forskare tror att för att skydda miljön måste människor använda mindre energi i sina dagliga liv. Men de flesta människor har inte förändrat sitt sätt att leva. Varför tror du att många inte har vidtagit individuella åtgärder?


Vad kan man göra för att uppmuntra dem att vidta åtgärder? Inte vidtagit individuella åtgärder på grund av: — Fara som inte omedelbart eller direkt möter dem — Tragedi of the commons — Kollektivt problem — lättare att undandra sig ansvar. Vissa anser att det är människors ansvar att ta hand om miljön. Andra säger att det är regeringen som ska ta hand om miljön. Diskutera båda åsikterna och framför din åsikt. Paragraf 1 Människor bör ta hand om miljön eftersom: vi är konsumenterna, vi röstar med våra plånböcker, slängkulturen blir betydligt för utbredd - konsumenterna orsakar fruktansvärda skador Stillahavsavfallet. Paragraf 2 Regeringen bör ta hand om miljön eftersom: De har makten att lagstifta Kan ålägga böter och skatter på förorenare Antas vara landets väktare, vilket betyder att de kollektivt är jordens väktare... men inte sant i verkligheten.


Andra anser att varje individ borde vara ansvarig för det. Diskutera båda åsikterna och ge din egen åsikt. Slutsats — MIN Åsikt: En sådan röra, ett sådant katastrofalt tillstånd, en sådan skam, så mycket att alla parter måste gå upp och ta ansvar för det tillstånd vi har hamnat i. Hennes bidrag till våra artiklar har varit engagerande och enkla för att hjälpa eleverna att förstå och förstå informationen med lätthet. Janet, född och uppvuxen i Kalifornien, hade ingen aning om IELTS förrän hon flyttade för att studera i Kanada. Hennes kamrater lutade sig mot henne för att få hjälp eftersom hennes första språk var engelska. Hem IELTS Writing IELTS Writing Task 2 IELTS Writing Task 2 Exempel på uppsatser.


IELTS Writing Task 2 Exempel på uppsatser Janet,. Innehåll 1 IELTS-skrivuppgift 2 Exempeluppsatser 1. Skriver uppgift 2 samma sak för akademisk och allmän modul i IELTS? Du ska skriva en uppsats som består av ord om ett givet ämne. Vilka är betygskriterierna för att skriva uppsats? I vilken uppsats som helst som ber om din åsikt kan du ge den. Minsta antal ord är Det finns ingen övre gräns, vilket innebär att du kan överskrida ord. Men du är inte markerad för längden på din uppsats. Du är markerad på hur organiserade dina stycken är, logiskt flöde, samlokaliseringar och grammatik. De bör vara relevanta för den ställda frågan. Istället för att använda komplexa irrelevanta fraser som sänker din poäng, kan du följa enkla regler som: 1. För introduktionen kan du parafrasera den givna frågan.


Som slutsats kan du upprepa huvudpunkterna. IELTS åsiktsuppsats. IELTS-diskussionsuppsats. Till exempel, enligt omfattande forskning, klarar sig elever mellan 10 och 16 år som får en stor mängd matematikläxor mycket bättre i prov än de som inte får några hemuppgifter. Avslutningsvis, även om åsikterna är olika när det gäller barn som får läxor, vill jag hävda att hemuppgifter är nödvändiga för att hjälpa elever att få bra betyg, vilket gör att de kan säkra en plats på universitetet och förbättrar deras karriärchanser.


Ordräkning är ord, det här är tillräckligt långt för en IELTS-uppsats. Lägg märke till hur jag har använt ett specifikt språk för att nämna människors åsikter.. Jag uttalade också mina åsikter i varje stycke, min ståndpunkt är mycket tydlig eftersom jag håller med den sida som säger att läxor är nödvändiga för barn. Åsiktsuppsats. Studenter i dag kan enkelt komma åt information online, så bibliotek är inte längre nödvändiga. Håller du med eller inte? Det hävdas att biblioteken är onödiga nuförtiden på grund av att studenter har lätt tillgång till information via internet. Jag håller inte med om detta eftersom bibliotek tillåter människor att få specialiserade typer av information och är viktiga för studenter att studera i en lugn miljö.


Även om det är sant att studenter tycker att det är mycket lättare att få specifik akademisk information kopplad till sina studier på internet, tror jag att bibliotek fortfarande är viktiga i skolor och universitet samt offentliga bibliotek. En anledning till detta är att vissa typer av specialiserad information inte kan hittas på internet. Till exempel publicerar de flesta välkända akademiska författare inte omedelbart sina senaste verk online, utan de publicerar böcker som förklarar sina analyser och resultat. Därför finns dessa böcker vanligtvis på universitets- eller skolbibliotek innan de dyker upp på webben.


En annan anledning till att jag anser att de är nödvändiga är att eleverna behöver platser att koncentrera sig och fokusera på. Biblioteken är perfekta miljöer för detta eftersom de är väldigt tysta och alla där är motiverade att undersöka och studera. Som ett resultat skapar de en akademisk miljö som uppmuntrar till djup koncentration. För att illustrera detta finns det vissa bevis som tyder på att fler och fler studenter spenderar en större del av sin tid på biblioteket med att forska och skriva. Detta beror på att en tyst akademisk atmosfär hjälper dem att studera hårdare vilket leder till bättre resultat i tentor. Sammanfattningsvis, även om internet är till stor nytta för studenter, tror jag att bibliotek fortfarande är nödvändiga eftersom de ger tillgång till specialiserade informationskällor och deras faciliteter ger bättre förutsättningar för att studera.


Ordräkning är ord här, tillräckligt länge. Jag har inte instämt i den åsikt som presenteras i uppgiftsfrågan. I huvuddelen är ett det första skälet till varför jag inte håller med , i huvuddelen två är det andra skälet till att jag inte håller med. Slutsatsen omformulerar mina åsikter. Examinatorn vill se hur du använder språket. Trafik- och boendeproblemen ökar och regeringen bör uppmuntra företag att flytta från städer till landsbygdsområden. Uppväger fördelarna nackdelarna? Bostäder och trafikstockningar ökar i stora tätorter, det finns ett argument för att regeringen borde förmå företag att flytta till landsbygden. Jag tror att fördelarna med detta överväger nackdelarna eftersom bostäder och företagskostnader är billigare och det finns färre trafikproblem.


Det finns visserligen nackdelar med att flytta ut verksamheter och företag till landsbygden. En av dessa är att många anställda har bosatt sig med sina familjer och äger sina egna hem. Att flytta till ett landsbygdsområde skulle rycka upp dem och deras familjer, dessutom kanske de inte lämpar sig för livet på landet så detta kan orsaka stress och motivationsproblem. För att illustrera detta genomförde tidningen Guardian en undersökning av anställda som flyttades till nya kontor i små städer och på landsbygden. De allra flesta av dem sa att de var missnöjda med flytten och hade svårt att slå sig till ro. Trots dessa nackdelar tror jag att fördelarna med att flytta ut från storstäder vida överväger nackdelarna.


En av dessa är att bostäder är större och mycket billigare. Till exempel kostar en liten lägenhet i London tre gånger så mycket som en stor lägenhet i Wiltshire som ligger mycket lantligt. Företagskostnader är också mycket mer kostnadseffektiva utanför städerna. Kontorsytor 15 miles från London tenderar att vara mycket större och de totala hyreskostnaderna är betydligt lägre. En annan uppenbar fördel är att trafikstockningar inte längre är ett problem på landsbygden eller i byar. Sammanfattningsvis, även om det kan finnas nackdelar med att företag flyttar från städer, tror jag att flytt till landsbygden ger fler fördelar på grund av kostnadseffektiva bostäder och företagshyror är mycket lägre.


Ordräkning är ord här. fördelarna eller nackdelarna? Fördel Nackdel uppsats. Vissa föräldrar köper till sina barn ett stort antal leksaker att leka med. Vilka är fördelarna och nackdelarna för ett barn som har ett stort antal leksaker? Vissa föräldrar köper många leksaker för sina barn att leka med. En fördel med att ge barn många leksaker är att de kan utveckla sina kognitiva funktioner och koordination snabbare. Det betyder att om ett litet barn har tillgång till byggstenar lär det sig om balans och koordination. Dessutom, när ett barn leker med pedagogiska spel, som alfabetsoppa eller leksakskassaapparater, kommer de att utveckla sina tankeprocesser och övergripande hjärnfunktion. Det finns till exempel bevis som tyder på att barn under sju år, som leker med olika typer av handhållna pusselleksaker, lekdoktorssatser och kodningssatser, hade bättre hand-ögonrörelser och förbättrade sina grundläggande matematik- och ljudkunskaper snabbt.


Men nackdelen med att ha för många leksaker är att det är lätt för barn att bli uttråkade och rastlösa med så många valmöjligheter. Detta beror på att de tappar intresset snabbt och deras fokus tenderar att bli spridd när de pendlar från en leksak till en annan. Till exempel, jämfört med när jag var barn, tenderar ungdomar nuförtiden att ha en enorm samling leksaker. Efter att de fått en ny julklapp blir de uttråkade på den, och inom några dagar ignorerar de den. Som ett resultat blir många ungdomar otåliga och deras uppmärksamhet blir mycket kortare. Detta kan leda till bristande fokus särskilt med studier och läxor. I den här typen av fördel nackdel uppsats frågar den inte om en direkt åsikt, så jag förklarade bara tydligt vad fördelarna och nackdelarna är i båda huvudstyckena och förklarade det bra.


Jag har tagit en fördel och en nackdel här. Detta är ok och kan fortfarande ge dig ett Band 7 så länge det är väl förklarat, relevant och stöds. Tvådelad frågeuppsats.

No comments:

Post a Comment